Home Alcoi El Trail Solidari d’Alcoi bat el seu rècord de participació superant els...

El Trail Solidari d’Alcoi bat el seu rècord de participació superant els 1.900 corredors

0
SHARE

La prova esportiva més gran que acull la ciutat d’Alcoi al llarg de l’any, el Trail Solidari, ha batut enguany el seu rècord de participants. La prova es divideix en 3 modalitats diferents en els que es reparteixen els corredors: 54 quilòmetres, 30 quilòmetres o 24 quilòmetres marxa. Entre totes, s’ha aconseguit superar la xifra de participació d’anys anteriors per a una prova que arriba a la seua setena edició.

Un assolellat matí de dissabte ha acompanyat als participants en una prova que arranca ja des de bon matí amb la concentració dels atletes a la Plaça de Dins alcoiana. L’Avinguda País Valencià val com a escenari per a l’eixida d’una prova que recorre llocs eblemàtics de l’entor alcoià, com a Via Verda o part del Parc Natural de la Font Roja.

El Trail Solidari destaca no solament per la seua vessant esportiva, sinó també per la benèfica. La major part de la recaptació per inscripcions va destinada a fomentar la lluita contra el càncer i a ajudar a l’associació SOLC. Al llarg de la història de la prova s’han aconseguit recaptar ja uns 90.000 euros per a contribuir en l’eradicació d’aquesta patologia.

Precisament aquest cap de setmana centenars de veïns d’Alcoi també han participat també en la coneguda com a ‘Volta als Ponts’. El recorregut, tintat de rosa, val per a visibilitzar la lluita contra el càncer de mama en el dia mundial d’aqueta malaltia. La iniciativa inclou una inscripció simbòlica de 5 euros amb la que finançar l’acció de les associacions alcoianes contra el càncer.