Home Foia de Castalla La Comissió Europea premia la comunicació innovadora d’AIJU en xarxes socials

La Comissió Europea premia la comunicació innovadora d’AIJU en xarxes socials

1067
0
SHARE

Internet s’ha convertit en un recurs fonamental per a qualsevol persona. Milions d’elles tenen els seus perfils en xarxes socials, busquen la informació que els interessa i s’entretenen gràcies a la capacitat de la xarxa. Per això, molts ens són conscients de que promocionar-se mitjançant aquest recurs és cada vegada més important.

Alguns ho fan d’una manera innovadora i serveixen de referent per a les noves formes de comuncació que utilitzen les xarxes per a arribar a més persones. Entre ells es troba l’Institut Tecnológic del Producte Infantil i d’Oci, AIJU, ubicat a Ibi. L’ens ha sigut guardonat per la Comissió Europea, que reconeix així la bona tasca dels responsables comunicatius respecte als vídeos de difusió de la seua tasca.

El vídeo guardonat es titola ‘Una història sobre el potencial de les tecnologies de fabricació additiva’. Està elaborat com si fora una historieta contada amb la finalitat de donar difusió als processos de fabricació additiva, adeçats a vessants productives com el plàstic i els motlles. El vídeo ha rebut el premi a la comunicació més innovadora en xarxes socials, guardó d’àmbit comunitari.