Home Successos Una crema descontrolada i un cotxe sospitós sacsegen el cap de setmana...

Una crema descontrolada i un cotxe sospitós sacsegen el cap de setmana a Tibi

0
SHARE

Dos successos han centrat bona part de l’atenció al llarg del passat cap de setmana a la localitat de Tibi, a la Foia de Castalla. Tots dos han creat una certa sensació d’alarma entre el veïnat d’aquesta població de poc més de mil habitants al seu casc urbà. A ells cal afegir als més de mil més que resideixen a les urbanitzacions perifériques que l’envolten, algunes d’elles en estat no del tot legal.

El primer dels successos l’ha supusat un incendi derivat d’una crema agrícola que s’ha descontrolat. Les flames, segons els Bombers, han arribat a superar els 10 metres d’alçària, creant al mateix temps una densa fumaguera que ha arribat al casc urbà. Tant els efectius de la Policia Local tiberuda com els dels propis Bombers han pogut sufocar les flames sense majors contratemps, acabant així amb la sensació d’alerta a Tibi.

D’altra banda, policies fora de servei han detectat aquest passat dissabte un vehicle que, presumptament, ha sigut utilitzat en repetides ocasions per a perpetrar robatoris a les poblacions de la Foia de Castalla. El vehicle, un Audi A6, ha sigut vist a la urbanització Pinares del Mecli i, en acorralar-lo els agents, ha sigut abandonat pel conductor. Els propis agents han arribat a localitzar a l’ocupant a l’àrea de servei del Maigmó, d’on també ha fugit a la carrera.

Les càmeres de vídeo, segons fonts policials, han gravat al presumpte autor dels robatoris, que està sent buscat pels cossos de seguretat.