Home Alcoià El VII Congreso Go Global suposarà espai d’informació i assessorament sobre la...

El VII Congreso Go Global suposarà espai d’informació i assessorament sobre la internacionalització empresarial per a les pymes valencianes

0
SHARE
Congres de Go Global en la Fira de Valencia.
Congres de Go Global en la Fira de Valencia.

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència per a l’impuls de la internacionalització de les pimes valencianes torna amb la setena edició de manera presencial, a Fira València, els dies 8 i 9 de novembre. La cita, que també es podrà seguir en temps real, ja ha obert les seues inscripcions, de manera gratuïta.

El Congrés Go Global vol ser un espai d’informació, assessorament i intercanvi d’experiències al voltant de la internacionalització empresarial. A les conferències programades s’hi uneixen, un any més, les reunions amb la Xarxa Exterior de l’Ivace i la possibilitat de concertar trobades amb les empreses importadores convidades a l’esdeveniment.

En aquesta edició, les dues conferències plenàries posaran el focus en la internacionalització digital i en el nou escenari internacional a competir en nous escenaris. A aquestes dues plenàries s’hi sumaran una sèrie de conferències sobre temàtiques d’actualitat al voltant de la digitalització empresarial, les oportunitats a Europa o el finançament internacional, així com la incorporació dels ODS a la internacionalització de les empreses.

Totes podran ser seguides en línia per a aquelles empreses que no puguen desplaçar-se a Fira València. Serà una edició que oferirà espais de diàlegs vinculats a temàtiques diferents amb l’objectiu de generar gestió de xarxes entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria. Les empreses interessades poden fer ja la seua inscripció de forma gratuïta a través del web oficial www.congresogoglobal.com