Home Alcoi El Vila-Real B acaba amb la ratxa positiva del C.D. Alcoyano en...

El Vila-Real B acaba amb la ratxa positiva del C.D. Alcoyano en guanyar al Collao (0-2)

629
0
SHARE

Imatge: Youtube C.D. Alcoyano (JS imatges)

La seguida de bons resultats que venia sumant el C.D. Alcoyano després d’eliminar al Reial Madrid en Copa del Rei fa prop de 3 setmanes s’ha aturat aquest cap de setmana. El conjunt de Vicente Parras es trobava en plena ratxa trimfal que l’havia portat a batre al fins la passada setmana invicte líder del grup 3B de la 2ª Divisió B, l’Eivissa. Aquesta jornada, la visita del Vila-Real ha acabat amb el seguit de bons resultats dels alcoianistes, que tot i això es mantenen en lloc de promoció d’ascens.

El xoc ha estat prou igualat, especialment durant la primera part, on cap dels dos conjunts ha tingut massa oportunitats per a avançar-se en el marcador. No ha sigut fins ja entrada la segona part quant el filial del submarí groguet ha acabat per superar a un José Juan que, de nou, ha tingut bones intervencions sota pals. Ha sigut Carlo Adriano el que ha avançat als visitants al minut 66 després d’una treta de còrner.

Els canvis de Parras no han funcionat en aquesta ocasió, i 10 minuts després del primer gol visitant ha arribat la sentència per part dels groguets. Lozano ha sigut qui ha posat el 0-2 definitiu al marcador del Collao. A pesar de la derrota, el C.D. Alcoyano segueix segon a la classificació, a 8 punts del líder Eivissa i dos per damunt del límit del playoff que marca, precisament, el seu rival de hui.

La propera setmana el conjunt blanc-i-blau visita al cuer, l’Atlètic Llevant. Només resten 5 jornades per al final de la lliga regular en aquest estranya temporada mes curta del que sòl ser habitual.