Home Alcoi Els alumnes atorguen la direcció del Campus d’Alcoi de la UPV a...

Els alumnes atorguen la direcció del Campus d’Alcoi de la UPV a Pau Bernabeu

338
0
SHARE

Aquest dijous 19 de novembre al migdia s’ha tancat el termini de votacions per a elegir al nou Director del Campus d’Alcoi de la UPV. El procés s’ha dut endavant mitjançant una plataforma online, i en ell han participat tant el personal docent i investigadors com els propis alumnes i el personal d’administració i serveis. Dos candidatures, la del darrer director Juan Ignacio Torregrosa i la del professor Pau Bernabeu, concorrien als comicis.

Els resultats finalment han revelat la victòria de Bernabeu en un procés electoral que ha estat caracteritzat per la igualtat entre els dos candidats. Tot i que els resultats encara són provisionals, el recompte estableix 310 vots en total per a Bernabeu i 238 per a Torregrosa, que deixaria de comandar així el campus alcoià de la Politècnica. La diferència de vots favorable al fins ara aspirant l’han marcada els alumnes, 219 dels quals han votat la nova candidatura pels 137 que ho han fet amb la continuïsta.

Torregrosa ha obtingut més vots entre el personal d’administració i serveis (20 a 14) i entre els docents i investigadors (81 a 77), però la ponderació dels vots ha atorgat a Bernabeu un 51,6155% dels vots, mentre Torregrosa s’ha quedat amb un 48,3845.