Inici Destacats Onil programa inversions per a renovar els jocs infantils dels parcs municipals

Onil programa inversions per a renovar els jocs infantils dels parcs municipals

98
0
COMPARTIR

Durant les properes setmanes, els parcs municipals respartits pel casc urbà d’Onil van a patir treballs de millora. Entren dins de la campanya de substitució dels jocs infantils que es troben instal·lats a pràcticament totes aquestes superfícies. La immensa majoria dels parcs d’Onil compten amb aquests elements pensats per a fomentar el joc entre els menuts de la localitat.

Els nous jocs que van a ser instal·lats paren atenció a l’accessibilitat de tots els xiquets colivencs, independentment de les seues limitacions de mobilitat, ja que seran jocs inclusius. Així mateix, també s’instal·laran elements biosaludables per a fomentar l’exercici físic entre els majors usuaris d’aquestes zones. Les millores als parcs d’Onil també arribaran, previsiblement, al mobiliari i diferents elements ornamentals. Els jardins de la vila de les nines també experimentaran aquestes millores.

Pel moment no estan calendaritzats els treballs, ni enumerats els parcs i jardines on l’Ajuntament d’Onil té pensat actuar. El que sí es coneix és que els veïns dels Casc Antic han demanat ser inclosos en aquestes tasques de millora que busquen optimitzar el joc dels menuts i l’esbarjo dels majors.