Home Alcoi Els alumnes del Campus d’Alcoi de la UA estudiaran a una única...

Els alumnes del Campus d’Alcoi de la UA estudiaran a una única seu al Centre Cervantes Jove des del curs 2024/2025

228
0
SHARE
Visita de representants municipals i de la UA a l'edifici Cervantes que albergarà el Campus d'Alcoi de la UA.

La Rectora de la Universitat d’Alacant (UA), Amparo Navarro, acompanyada per una delegació mixta de la universitat i el Consistori alcoià, ha visitat aquest dimarts, 20 de febrer els dos edificis de la ciutat en els quals la institució acadèmica imparteix docència: la Cambra de Comerç i l’edifici de Cervantes. Durant la visita, tots dos mandataris han garantit que per al pròxim curs 2024-2025 es reagruparà en l’edifici de Cervantes tota la docència que la UA imparteix a Alcoi.

S’atén d’aquesta manera una de les demandes històriques de l’estudiantat que cursa el grau d’Educació Infantil a Alcoi. La rectora ha agraït a l’alcalde que haja complit amb la seua promesa de consolidar el nou edifici com a seu de la UA i ha destacat l’excel·lent ubicació i la magnífica adequació duta a terme en les dependències.

La UA, implicada amb Alcoi

Navarro ha posat l’accent en les excel·lents relacions amb la ciutat en la qual, a més d’impartir docència, la UA compta amb l’Estació Biològica Font Roja. En ella, a més d’un ampli calendari d’accions de divulgació, fan pràctiques estudiants de Biologia. L’ens universitari alacantí també col·labora amb la Càtedra Antoni Miró i amb la completa programació cultural de la Mútua Llevant.

A més, Navarro ha ressaltat la col·laboració amb la Cambra de Comerç, “a qui hem d’agrair la cessió de les seues instal·lacions al llarg d’aquests anys. Sempre hem estat molt ben rebuts a Alcoi, raó per la qual sempre serà un lloc preferent per a la Universitat d’Alacant”, ha confessat la rectora.

Toni Francés, per la seua banda, ha confirmat que, a més de destinar una planta completa a la UA, es podrà fer ús de la resta d’instal·lacions de l’edifici que també acull el Centre Cervantes Jove (CCJ). Francés ha reconegut estar molt satisfet per l’aposta realitzada per la Universitat d’Alacant, “amb la qual guanyem tots”, ha conclòs. Actualment el campus d’Alcoi de la UA imparteix docència a 130 estudiants i enguany acabarà els seus estudis la segona promoció del grau d’Educació Primària.