Home Benimarfull Els Bombers rescaten a un home major atrapat pel foc en un...

Els Bombers rescaten a un home major atrapat pel foc en un balcó de sa casa a Benimarfull

571
0
SHARE
Un efectiu dels Bombers comprova l'estat de l'habitatge cremat a Benimarfull.

Passades les 20h de la jornada del dijous 2 de febrer, els Bombers del parc de la Muntanya a Cocentaina han rebut un avís d’urgència per a acudir a Benimarfull. Un dels habitatges d’aquesta localitat del Comtat, una casa de 3 plantes, estava sent past de les flames degut a un incendi domèstic. Segons ha trascendit, el foc s’ha originat a una de les habitacions de l’immoble i, en pocs minuts, havia devorat la major part de la casa.

A l’arribada dels efectius d’emergències, el foc havia aïllat en el balcó a un dels moradors de la llar, que tractava d’evitar les flames. Els Bombers han hagut d’utilitzar una autoescalera per a facilitar la seua eixida de l’edifici en flames. Mentre, la resta d’efectius han tractat d’aturar un foc que ha provocat quantiosos danys en l’habitatge, cap estància del qual ha pogut escapar del foc.

En aquest succés han intervingut dos vehicles, 6 efectius del parc de Bombers de Cocentaina i dos comandaments. El foc s’ha registrat al carrer Beniassent de la localitat de Benimarfull, però no hi ha hagut que lamentar danys personals però sí materials.