Home Alcoi Direcció i Junta de Personal de l’Hospital Mare de Déu dels Lliris...

Direcció i Junta de Personal de l’Hospital Mare de Déu dels Lliris d’Alcoi s’enfronten a causa del servei de cuina

1187
0
SHARE
Entrada principal a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

Fa un temps que l’Hospital Mare de Déu dels Lliris de la ciutat d’Alcoi -que dona servei a totes les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla- va privatitzar el seu servei de cuina. Un servei que, segons els treballadors, ha anat reduïnt la seua qualitat des de llavors. És el que ha denunciat la Junta de Personal del centre en un comunicat públic que ha creat malestar entre la Direcció de l’hospital.

Segons els treballadors, hi han diversos elements que fan que el servei de cuina no siga adequat. Entre ells destaquen la manca de personal, que a més no és especialista; l’abséncia de manteniment i de reposició de la maquinària i utensilis de cuina; o la baixa qualitat de les matèries primes que conformen els plats diaris. Una denuncia que incompliria els paràmetres del plec de condicions sobre el que es presta el servei.

Acusació de deslleialtat

No obstant, la denuncia ha sigut feta pública i no tractada internament amb la direcció, cosa que ha provocat malestar entre els responsables del departament que comanda Enrique Barbeito. De fet, acusen a la junta de personal de deslleialtat amb un tema que redueix la qualitat de l’atenció que es presta als usuaris. Resta per saber si la denuncia tindrà conseqüències per a l’empresa adjudicatària del servei, que està reben diners públics mentre existeixen queixes per les condicions amb les que el presta.