Home Ibi Els bombers rescaten a una dona d’un pou ceg al que va...

Els bombers rescaten a una dona d’un pou ceg al que va caure a la seua llar d’Ibi

799
0
SHARE

Efectius del parc de bombers de la Muntanya de Cocentaina han hagut de participar aquest passat cap de setmana en el rescat d’una dona a Ibi. Segons les informacions del cos, una dona ha caigut a un pou ceg ubicat en la seua llar, però del qual desconeixia l’existència. Segons pareix, el pou fou tancat anys enrere, però el material utilitzat per a clausurar-lo ha acabat per cedir, fent caure a la propietària al seu interior.

Els bombers han hagut de baixar a uns 4 metres de profunditat per 1,2 metres de diàmetre suportats amb escales especials per a accedir al pou. Les tasques han permès rescatar a la dona amb diferents colps repartits per tot el cos i els dolors propis dels impactes. Ha sigut atesa a l’Hospital Verge dels Liris d’Alcoi sense que haja trascendit cap novetat respecte a la possible gravetat de les ferides.

El propi marit de l’accidentada ha confirmat a les forces de seguretat que desconeixien l’existència del pou ceg. Els bombers han precintat la zona interior de l’habitatge on s’ubica per a impedir altres possibles casos.