Inici Muro Els carrers de Muro reben treballs per a eliminar els clots del...

Els carrers de Muro reben treballs per a eliminar els clots del seu paviment

280
0
COMPARTIR

El pas continu de vehicles va fent empitjorar per desgast l’estat en que es troben els carrers a qualsevol població. Per això, com ocorre amb qualsevol equipament urbà, són necessàries tasques de manteniment amb les que recuperar l’estat d’aquests elements. Cosa que està produint-se durant aquestes jornades a la Vila de Muro, on estan executant-se treballs de reparació al paviment de diversos carrers.

Entre les vies que estan sen reparades a base d’enquitranar-les estan diverses zones del polígon Alquerieta Jordà, les carreteres de Setla i Turballos o els carrers del Transport, Segona Germania o País Valencià. Les tasques eliminen els molestos clots que van generant-se a l’asfalt, i que causen problemes de circul·lació i també mecànics als vehicles de la localitat.

Aquests treballs tindran continuïtat amb els altres que preveu l’Ajuntament. La reparació de la Via Verda cap a Cocentaina és el lloc on es duran a terme. Els treballs consisteixen, a més de en l’eliminació de clots, també en el desbrossament de les seues vessants i la neteja de les cunetes que l’envolten.