Home Cocentaina Els contestans poden votar les propostes dels Pressupostos Participatius entre els dies...

Els contestans poden votar les propostes dels Pressupostos Participatius entre els dies 12 i 18 d’abril

221
0
SHARE

La votació serà únicament i exclusivament telemàtica en la web cocentainaparticipa.com

El passat mes de gener de 2021 es va posar en marxa el procés dels Pressupostos Participatius de 2021. El procés va començar -com és habital en cada exercici- amb una campanya publicitària per a donar a conèixer el termini per a presentar propostes que ha continuat en les darreres setmanes amb l’anunci per a començar les votacions.

Una vegada que s’ha tancat el termini per a presentar al·legacions, ha resultat que hi ha un total d’11 propostes viables que es poden votar, i que són les següents: equipament esportiu a parcs i jardins; adequació del carrers annexes al Teular; restaurar la Bassa del Moro; un concurs de poesia i relats per a majors; rètols per a carrers; creació d’un sender ecològic al Serpis; adequació del paratge de Santa Bàrbara per a persones amb diversitat funcional; ubicar un rellotge de sol al Palau Comtal; un monument a les víctimes del Franquisme; record al ‘Cistellero’; o la creació d’una secció dedicada a la Memòria Històrica a la web municipal.

La regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, ha animat a tota la població a participar en aquesta fase final del procés que culmina amb la part més important, com és la d’elegir les propostes de manera transparent i democràtica exercint el dret de vot. A més a més, ha destacat la gran originalitat de les propostes que s’han presentat en aquesta edició, com també el fet que just aquesta diversitat pot propiciar que la participació augmente de forma significativa.

Per a poder votar entre les diferents opcionscal complir diversos requisits, que són: estar empadronat o empadronada a Cocentaina i haver complit 16 anys abans del dia 12 d’abril, que és quan començarà la votació. Estarà oberta fins al 18 de febrer per la web de participació municipal.