Home Alcoi Els orientadors de les comarques sumen 18 medalles en Campionat d’Espanya d’Orientació...

Els orientadors de les comarques sumen 18 medalles en Campionat d’Espanya d’Orientació celebrat a Àvila

291
0
SHARE

El passat cap de setmana es va celebrar a la localitat d’Hoyo de Pinares (Àvila) el Campionat d’Espanya d’Orientació a Peu, 8a prova de la Lliga Espanyola d’Orientació a Peu en aquesta temporada. Un esdeveniment que va retransmès en directe pel Consell Superior d’Esports (CSD) gràcies a la producció d’Artequatre, empresa matriu d’aquesta casa tvA.

A l’interior de la província d’Alacant existeixen alguns dels principals clubs de la encara curta història d’aquesta especialitat a Espanya. Entre ells es troben el Centre Esportiu Colivenc (Onil), el CEAM-O Pie (Ibi) o el Centre Excursionista d’Alcoi. Corredors de tots tres han participat en el campionat, que ha disputat les proves des d’alevins fins veterans en tres modalitats competitives: mitja distància, sprint i relleus.

Medaller

La collita total de medalles per part dels corredors de la muntanya alacantina ha sigut nodrida, sumant un total de 18 metalls a banda d’un bronze en el relleu masculí i un diploma en el femení. Del total de medalles, 17 han sigut aconseguides per orientadors del Centre Esportiu Colivenc i una pel Centre Excursionista d’Alcoi. El club d’Onil té des d’ara a 8 campions d’Espanya més en nómina, a banda de 6 plates i 3 bronzes. El club alcoià ha sumat una plata en aquesta prova.