Home Alcoi Els patges de SOLC visiten als pacients d’oncologia a l’Hospital Verge dels...

Els patges de SOLC visiten als pacients d’oncologia a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi

0
SHARE

A les comarques de la muntanya alacantina són centenars les persones que requereixen de tractament contra la malaltia del càncer. La immensa majoria d’elles són ateses al centre de capçalera de la zona: l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. Però, quan s’apropen els Nadals, els col·lectius d’atenció als malalts per aquesta patologia duen a terme accions per a fer-los més lleuger el tractament.

És el cas de SOLC, l’ens d’ajuda als malalts de càncer i les seues famílies de l’Alcoià-Comtat, que ha dut a terme aquest dimecres la seua habitual visita al departament d’oncologia de l’hospital. Allí han posat en marxa accions d’animació per a fer oblidar als malalts -en la mesura d’allò possible- la situació que travessen. Ho fan mitjançant els coneguts patges alcoians, que han fet somriure als pacients de quimioteràpia.

Enguany l’entreteniment dels pacients han sigut els oradors i els conta contes, que han anat habitació per habitació animant el matí als malalts. Amb ells els patges, que posen la nota de color en una iniciativa que busca millorar la vida dels malalts de càncer, l’hospital es vist del Nadal a menys d’una setmana per a l’arribada d’aquestes dates.