Home Alcoi Els populars alerten de retards i incompliments per les adjudicacions a la...

Els populars alerten de retards i incompliments per les adjudicacions a la baixa del govern alcoià

0
SHARE

Al llarg dels darrers anys, l’Ajuntament de la ciutat d’Alcoi ha tractat de dur endavant projectes que, degut a l’ajustat marge de beneficis que suposen per a les empreses adjudicatàries, han patit retards. Altres que sí s’han executat, en canvi, han hagut de ser reformats en detectar-se deficiències després de la primera adjudicació. Són, segons el PP d’Alcoi, les causes de que molts projectes pendents encara no s’hagen executat a la ciutat del ponts.

Els conservadors parlen de projectes concrets que s’han quedat amb el concurs públic desert degut als pocs guanys que, segons els populars, tindrien les concessionàries. És el cas de la coberta de la pista exterior del Poliesportiu Francisco Laporta o de la passarel·la per a vianants sota el pont de Cervantes. Tots projectes que s’han quedat sense licitació.

Els populars, mitjançant la seua regidora Amàlia Payà, han criticat el que consideren una estratègia per part del govern municipal alcoià. Per al PP, els socialistes duen endavant una línia propagandística consistent en anunciar multitud de projectes dels quals se n’executen només uns quants. La recuperació dels xalets de la Font Roja, consignada als pressupostos però amb una adjudicació deserta, és altre dels exemples que aporta el PP.

Per això, els populars alcoians reclamen a l’Ajuntament d’Alcoi que acabe amb la política de licitacions ‘low cost’ -com l’han batejada els conservadors-. Afirmen que d’aquesta manera es podria acabar amb els concursos públic deserts i els retards en les execucions.