Home Muro Muro destina 70.000 euros per a la quarta edició dels Pressupostos Participatius

Muro destina 70.000 euros per a la quarta edició dels Pressupostos Participatius

1007
0
SHARE

Un any més, la vila de Muro ha activat un mecanisme de participació que porta anys actiu a diferents localitats de la muntanya alacantina. Són els Pressupostos Participatius, que inclouen una partida pressupostària que l’Ajuntament d’una determinada població destina per a que els propis veïns elegisquen els projectes que preferisquen. Per suposat, han de ser projectes viables i realistes.

En el cas de Muro, enguany la partida pressupostària suma 70.000 euros, amb els que els veïns podran invertir en allò que consideren necessari per a la seua població. La participació és un dels elements destacats dins d’aquesta iniciativa, ja que en les 3 edicions anteriors s’han rebut una mitjana de 41 propostes. D’elles, se n’han executat una mitjana de 6 per any.

La quarta edició dels Pressupostos Participatius murers es calendaritza en dos temps diferents. El primer s’enceta el proper dimarts i estarà obert fins el 17 d’octubre, temps en els que els veïns podran presentar les seues propostes per a invertir. Posteriorment, entre el 18 de novembre i el 5 de desembre s’obrirà el termini de votacions per als veïns. Qualsevol persona censada a Muro i major de 16 anys pot participar.