Home Muro Els presupostos participatius de Muro arriben a la recta final

Els presupostos participatius de Muro arriben a la recta final

228
0
SHARE

Amb una excel.lent i quantiosa participació, les propostes fetes a la 5a edició dels Pressupostos
Participatius de Muro han arribat a la seua última i definitiva fase, la fase de votació.
De les seixanta propostes presentades, trenta-cinc han complit els criteris d’admissió, i per tant podran ser votades per totes les veïnes i veïns empadronats a Muro i amb els setze anys complits que ho desitgen.
Propostes referents al condicionament de la via pública ( arreglar voreres i carrers, senyalització vial, etc…) , millora de jardins , zones verdes i parcs infantils, elements i aparells per a les instal.lacions d’oci i cultura, millora i construcció d’instal.lacions esportives ( pista de padel, rocòdrom, pista multiesport, etc…) , equipament tecnològic ( llibres electrònics, megafonia ) , i aparells de desinfecció i reciclatge són una bona mostra de la qualitat de les propostes que els ciutadans i ciutadanes de Muro han registrat per tractar de fer del nostre poble un poble millor.
“ Un any més el poble de Muro ha respost i ha demostrat que és un poble participatiu, amb un alt nivell de consciència i implicació , ja que la quantitat i qualitat de les propostes fetes determina clarament que s’aposta per procediments vinculants i en els que la ciutadania té l’última paraula “ , ens explicava el Regidor de Participació Ciutadana Kike Pascual.
Per a poder votar presencialment s’ha habilitat una urna en el registre de l’Ajuntament , i per a qui opte per la manera telemàtica ho podrà fer en : www.muroparticipa.com . Cal recordar que les dates per a poder votar seran les compreses entre el 16 i el 28 d’octubre, tots dos inclosos.
“ Animem a la població a que continue participant d’aquests procediments de democràcia directa i
horitzontal ,uns processos que ens ajuden a establir vincles i ens enriqueixen com a societat , i a més
potencien la vessant col.laborativa i corresponsable dins d’aquest món tant canviant i imprevisible “,
concloïa Pascual.