Home Banyeres Els primers Premis Impulsa Banyeres reconeixen els referents locals en trajectòria comercial...

Els primers Premis Impulsa Banyeres reconeixen els referents locals en trajectòria comercial i esport

379
0
SHARE

Reconèixer la tasca de veïns que han destacat en diferents vessants de la vida quotidiana de la població és l’objectiu de la primera edició dels Premis Impulsa Banyeres que s’han celebrat aquest passat cap de setmana a la localitat de la Mariola. El Teatre Principal del municipi ha acollit a desenes de veïns que han volgut fer costat a les dos primeres dones reconegudes amb aquests guardons de nova creació.

La primera d’elles és Mari Carmen Ferre, que des de la seua infantesa ha regentat una papereria oberta a Banyeres durant 7 dècades. Es tracta d’una de les grans impulsores de la lectura a la població, a la que ha atret a escriptors de primer ordre al llarg dels anys. La segona guardonada és Lydia Sempere, pilot d’automobilisme que, tot i la seu sordera de naixement, s’ha fet un nom al món de la velocitat.

Premis de llarg recorregut

El reconeixement a dos dones coincideix a més amb la setmana de celebració del Dia Internacional de la Dona. Tot dins uns guardons que tenen vocació de continuïtat en el futur, i que aspiren a reconèixer molts més àmbits de la societat banyeruda.

El fet de reconèixer la tasca de veïns que han destacat en diferents àmbits tracta de motivar l’aparició d’altres veïns il·lustres que dinamitzen la població cara al futur.