Home Destacats Roberto Mira, dels Biscaïns, pregonarà les Festes de Moros i Cristians 2024...

Roberto Mira, dels Biscaïns, pregonarà les Festes de Moros i Cristians 2024 el proper 16 de març a Onil

0
SHARE
Roberto Mira ballant la bandera dels Biscaïns durant les Festes d'Onil.

Des de l’Associació de Comparses de Moros i Cristians Mare de Déu de la Salut d’Onil han fet públic que Roberto Mira serà el Pregoner oficial de les Festes d’Onil 2024. Roberto Mira farà el seu Pregó el proper dissabte 16 de març, a les 20.00h, al local social de la Comparsa de Moros Artistes, durant l’acte d’exaltació fiestera i de presentació de càrrecs de les Festes de Moros i Cristians 2024.

Des de l’ens fester colivenc han afirmat en un comunicat de premsa que “estem segurs que Roberto, com a gran fester colivenc, realitzarà un pregó molt emotiu. Convidem a venir a escoltar-lo i gaudir d’un acte tan especial”.

Tota una vida en la Festa

Robert Mira és biscaí des de naixement, ha estat sempre molt involucrat en el món de la festa des de molt jove, ha estat membre de la Banda de Cornetes i Tambors durant 7 anys i ha ostentat el càrrec de capità els anys: 1994, capitaniaFamília Mira Vicent’; 2003 capitania ‘Família Santonja Rico’ i 2012 amb la capitania ‘Esquadra Sense pressa’.

Així mateix, va formar part de diferents directives dels Biscaïns des de 2001 al 2005, ha estat compromissari de l’Associació de Comparses i ha actuat com a representant de la Comparsa de Biscaïns al llarg de diferents anys des de molt jove. També ha estat regidor dels Biscaïns i membre de la directiva, continuant com a directiu des del 2006 fins a l’any 2009 i exercint el càrrec de vicepresident i president fins al 2009.

Al costat dels seus companys d’aquesta directiva esmentada va ser un dels impulsors del canvi de la indumentària tant femenina com masculina del vestit oficial de la Comparsa de Biscaïns. Actualment orna a ser president de la Comparsa de Biscaïns des de l’any 2018 fins a l’actualitat.