Home Alcoià Els professors de l’Alcoià-Comtat, convocats a jornades formatives en innovació educativa

Els professors de l’Alcoià-Comtat, convocats a jornades formatives en innovació educativa

0
SHARE

Un professorat motivat i actualitzat respecte a les noves tècniques educatives és fonamental per a la formació que rebran les noves generacions durant la seua etapa estudiantil. En un món on la desinformació i la manipulació estan en l’ordre del dia, la creació de pensaments crítics i objectius és poc menys que una necessitat. Així ho consideren des de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, pel que han convocat el XI Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià-Comtat.

L’esdevenimens es divideix en dos jornades, a celebrar al Casal de la Joventut de Cocentaina els dies 27 i 28 de setembre, rep el títol ‘Innovem a l’escola’. Un nom que suposa tota una declaració d’intencions per part de l’organització a l’hora de preparar als professors per a formar als ciutadans del futur. El curs està reconegut amb 8 credits de Cefire, el centre de formació per a docents.

Les jornades es basen en la posada en comú d’experiènies didàctiques i projectes interdisciplinars, la integració, la formació en ecologisme, els intercanvis lingüístics o el tractament de les emocions, entre altres punts. Per a participar cal inscriure’s a la pròpia web del Cefire.