Home Banyeres La Copa del Rei guanyada pel València C.F. estarà el dissabte 7...

La Copa del Rei guanyada pel València C.F. estarà el dissabte 7 a Banyeres

1336
0
SHARE

Les localitats ubicades més al nord de la província d’Alacant tenen un estret lligam amb la de València. Un lligam que arriba més enllà de la llengua compartida o les tradicions paral·leles, i que dona el salt inclús a l’esport. De fet, a diferents poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla existeixen penyes futbolístiques que segueixen al València C.F., el club més important del País Valencià.

Tant és així que la Penya Valencianista de Banyeres de Mariola celebra enguany 25 anys d’existència, i ho fa amb un esdeveniment especial. Serà al Parc Vila Rosario, que tindrà el plaer d’albergar la darrera Copa del Rei que el club xé li va guanyar a principis d’estiu al F.C. Barcelona. El trofeu serà visitable entre les 12 i les 14 hores del migdia, i també entre les 16 i les 22 hores per a tothom que ho desitge puga fotografiar-se amb ella.

L’esdeveniment respon a la celebració del quart de segle de vida de la penya, que també inclou un acte oficial a les 12 a la Casa de Cultura banyeruda.