Inici Alcoi Els sindicats reclamen la recuperació de la normalitat al servei d’Urgències de...

Els sindicats reclamen la recuperació de la normalitat al servei d’Urgències de l’Hospital Verge dels Lliris

448
0
COMPARTIR

L’estiu ha sigut ben mogut al Departament de Salut d’Alcoi, que dona servei a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Des de ja fa mesos es venen denunciant manques importants en el servei que es presta als pacients, totes elles derivades del poc personal que el presta. Una realitat que s’ha manifestat especialment en el cas de les Urgències, i especialment a l’Hospital Verge dels Lliris.

Les problemes en el servei han acabat per acabar amb la seua cap visible, la ja ex directora del departament Roser Falip. El nou cos directiu ja ha començat a operar aquesta mateixa setmana, però encara li resta donar solució als problemes de personal que afecten al servei.

Eixa és precisament la reivindicació que han llançat als nous resposables de l’àrea des del sindicat de funcionarsi CSI-F, que ha exigit solucions als problemes que han deixat fora del departament a Falip. Per al sindicat, és fonamental la recuperació de la normalitat a les Urgències de l’hospital, la reducció de les llistes d’espera que es registren i abastir correctament les consultes que es presten a bona part de les localitats menys habitades de les comarques interiors d’Alacant.