Home Alcoi Els sopars per un Mig Any amb elevat risc sanitari provoquen un...

Els sopars per un Mig Any amb elevat risc sanitari provoquen un reforç policial dissuassori a Alcoi

500
0
SHARE

Trellat. És la paraula més repetida tant des de les autoritats sanitàries com des del propi Ajuntament d’Alcoi cara a la jornada d’aquest dissabte 24 d’octubre. És la que hauria estat reservada per al Mig Any de la ciutat dels ponts, una festivitat que no es durà endavant degut a la situació de crisi sanitària vigent per la Covid19. Tot i això, per xarxes estan menejant-se múltiples sopars en filaes i restaurants que podrien desembocar en situacions de risc per contagi a tota la ciutat.

És l’extrem que es tracta d’impedir a tota costa, més encara tenint en compte els repunts que estan produint-se en les xifres de nous positius per coronavirus, també a la muntanya alacantina i, especialment, a la ciutat d’Alcoi. Per això, Ajuntament i forces de seguretat incrementaran la presència policial als carrers de la ciutat amb l’ànim de dissuadir als festers de celebrar més enllà d’allò lògic una festa a la que no es pot donar ales.

Des del Consistori alcoià es demana a la població sentit comú per a evitar que una data festiva acabe desembocant en un empitjorament de la situació sanitària. El trellat és el que deu imperar, afirmen des de l’Ajuntament, per a poder continuar celenbrant a la major brevetat possible, una vegada superada la pandèmia.