Home Alcoià Els transportistes de l’Alcoià-Comtat reclamen 30.000 € per les pèrdues en les...

Els transportistes de l’Alcoià-Comtat reclamen 30.000 € per les pèrdues en les protestes dels CDR catalans

0
SHARE

Durant les passades setmanes, Catalunya ha sigut el principal focus d’atenció mediàtica pels enfrontaments entre els independentistes i les forces de l’ordre. Els coneguts com a Comités en Defensa de la República (CDR) han mantingut diverses jornades de vaga bloquejant el pas del trànsit pel principal accés fronterer entre Espanya i França: el pas de La Jonquera, a terres catalanes.

Durant dos dies, els efectius dels CDR han aturat el trànsit de persones i mercaderies en aquest punt de la província de Girona. Una actuació de protesta que ha tingut conseqüències també per als transportistes de l’Alcoià i El Comtat, associats en Asotrac. Reclamen als governs català i espanyol prop de 30.000 euros en concepte de pèrdues durant les jornades de protesta a Catalunya.

Fins a 25 vehicles de la flota de les comarques es van veure atrapats pels piquets dels CDR. Un fet que ha provocat pèrdues diàries d’entre 800 i 900 euros per vehicle pels 3 dies de retard acumulat en les entregues. A ells cal sumar les dietes dels treballadors, que van haver d’allargar la seua estància fora de casa. Des d’Asotrac lamenten el mal que s’ha fet amb les protestes a un sector que dona treball a més de 500 persones solament a les comarques de la muntanya alacantina.