Home Alfafara Perpetren robatoris en fins a 6 habitatges d’Alfafara en una sola nit

Perpetren robatoris en fins a 6 habitatges d’Alfafara en una sola nit

0
SHARE

Les localitats amb menys habitants de l’interior alacantí -especialment al Comtat- porten temps denunciant la manca d’efectius de seguretat. Moltes de les poblacions més allunyades dels principals nuclis urbans de la muntanya alacantina no compten ni amb Policia Local ni amb quarter de la Guàrdia Civil. Un fet que minva tant la percepció de seguretat per als veïns com la sensació de perill per als amants d’allò alié.

Ja son vàries les vegades que aquestes poblacions han demanat reforços en matèria de seguretat. A hores d’ara, les poblacions menys habitades del Comtat estan abastides en quant a seguretat únicament pels quarters de la Guàrdia Civil de Cocentaina i Muro. A banda, des d’Ibi opera la coneguda unitat ROCA de la Benemèrita, encarregada de protegir l’àmbit rural. Però aquests efectius són insuficients.

Una prova d’aquesta realitat l’han patit en les darreres jornades a Alfafara. L’alarma s’ha disparat a aquesta població, que ha patit en una sola nit fins a 6 robatoris en altres tantes llars del seu casc urbà. Els lladres ha pogut entrar als habitatges trencant prtes i finestres, i s’han emportat amb ells diners en efectiu i joies.

La intercomunicació entre els propis veïns ha activat un dispositiu de recerca dels delinqüents, sense que s’haja pogut trobar als responsables dels robatoris. Els habitants d’Alfafara demanen efectius de seguretat que ajuden a aturar la sensació d’alarma per inseguretat que viu la població després d’aquest episodi delictiu.