Home Destacats Els veïns de Muro elegiran al seu futur Jutge de Pau amb...

Els veïns de Muro elegiran al seu futur Jutge de Pau amb un procés participatiu

363
0
SHARE

L’Ajuntament de Muro, ha, posat en marxa un procés participatiu per tal de designar el Jutge o Jutgessa de Pau, que ostentarà aquesta distinció a els propers quatre anys a la vila murera. Per poder fer realitat aquest fet totes i tots a els aspirants que ho desitgen deuran reomplir una instància al registre municipal, ja siga de forma presencial o telemàtica a la web vilademuro.net, sent el termini de presentació d’instancies el dia 24 de maig.

Una vegada confirmada la graella d’aspirants, seran els veïnes i veïns de Muro a els que tindràn l’última paraula a l’elecció d’aquest càrrec, opció que podran exercir mitjançant vot telemàtic o presencial. “Estem decidits a donar la veu a dins el poble en molts dels aspectes que els afecten, ja que entenem que la democràcia participativa i directa és una eina molt vàlida amb molt de present i encara més futur, i és aquí on volem incidir per tal de col.laborar en el foment d’una societat madura, participativa, reflexiva i amb esperit crític”, ha comentat l’Alcalde de Muro, Gabriel Tomàs.

L’elecció de la persona que exercirà de Jutge o Jutgessa de Pau per part de la ciutadania deurà ser confirmada pel ple municipal en la següent sessió que se celebre una vegada finalitzat el procés participatiu.