Home Alcoi Els veïns del Benissaidó alcoià, convocats a elegir entre dos opcions per...

Els veïns del Benissaidó alcoià, convocats a elegir entre dos opcions per a la reforma de la plaça

0
SHARE

Els veïns de la Plaça Benissaidó d’Alcoi porten ja temps reivindicant la millora d’aquesta ubicació, degradada pel pas del temps i la manca d’inversions. Al llarg de 2019, l’Ajuntament d’Alcoi va assolir la responsabilitat de retornar un aspecte viu a aquest indret prop de la Zona Nord Alcoiana. Un projecte per al qual ha consignat una partida pressupostària de 250.000 euros i que es va encetar amb procés participatiu.

Ara, eixe procés arriba a la seua recta final després de que els veïns hagen pogut aportar les seues idees per a remodelar la plaça a la que viuen. De tot eixe anàlisi han eixit dos propostes, que són les que ara es sotmeten a votació. Els propis veïns són els que poden triar quina consideren la millor solució per a la plaça. Totes dos opcions suposen canvis substancials respecte a l’actual configuració de l’enclavament.

En concret, els dos projectes a elegir modifiquen el trànsit i les places d’aparcament que existeixen actualment. Totes dos es troben exposades al Centre d’Esports, ubicat en el Complex Esportiu Eduardo Latorre, on s’ubicarà una urna en la que els veïns podran dipositar el seu vot. El projecte de reforma començarà a l’estiu i estarà acabat abans de que acaba 2020.