Inici Alcoi Empat sense gols entre Silla i Alcoyano, 16 jornades invicte

Empat sense gols entre Silla i Alcoyano, 16 jornades invicte

241
0
COMPARTIR

Esglai davant la lesió de Marquez (Silla). 30 minuts d’aturada esperant una ambulància i demanant metge per megafonia. Dantesc.

Crònica per Jose Carlos Pla.


A l’esport amateur no passen més coses no es sap perquè. El que es va viure en la freda nit de Silla, té una difícil explicació, i no obstant això són molt més importants que un partit de 3a sense cap dubte. Després d’un xoc fortuït entre Migue Aracil i el jugador local Márquez, en caure aquest últim en mala posició i després de sol·licitar “per megafonia” que si hi havia algun metge, que per favor acudira, finalment com el més indicat era que el jugador no es moguera, mentre arribava l’ambulància, que va tardar més de 30 minuts, i mentres tant el jugador immòbil i embolicat en mantes prestades per l’Alcoyano, i clar el partit parat 40 minuts, amb els jugadors de tots dos equips en vestuaris i el lesionat sobre la gespa. Això en ple segle XXI i en una categoria nacional, és una veritable barbaritat. Al jugador se’l van emportar en ambulància, i aixòalmenys sí que va haver molt de criteri al no deixar que es moguera, i va ser més l’esglai.
Del partit ressenyar que una vegada es va reprendre es van jugar encara 14 minuts de la primera meitat, es va fer un nou descans de 15 i després es va jugar la segona part on al cap de 4 minuts el Silla en el seu únic acostament va estavellar la pilota en el pal i al cap de la mitja hora se li va anul·lar un gol al Deportivo que semblava legal sens dubte. Després de realitzar una excel·lent jugada, Pablo Carbonell que tornava després de la seua lesió a l’onze titular, a punt va estar de marcar, amb tan mala fortuna per al jugador d’Alcoi, que va recaure en la seua lesió. Ànims per a Pablo.
En la part positiva debuts en l’onze inicial de Migue Aracili el juvenil Méndez.
Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Pablo Carbonell (Jorge Moltó), Navarro, Camús, DevesaDiakitéMigue Aracil(Juli), Méndez (Jony Ñíguez), Fran Machado, Óscar Díaz i Acevedo.
El Deportivo després de 16 jornades continua invicte i augmenta el seu avantatge sobre el Intercity, que va perdre, a 10 punts. Diumenge que ve os dur de rosegar, amb la visita del 4t, Alzira, que es troba a 12 punts de l’Alcoyano, el partit en el Municipal de El Collao, a les 17.00 hores
Desitjar-li a Márquez (Silla) una ràpida recuperació, ja que l’esglai va ser descomunal.