Home Alcoi Futbol i solidaritat s’uneixen per a oferir joguets a tots els menuts...

Futbol i solidaritat s’uneixen per a oferir joguets a tots els menuts amb una campanya solidària

513
0
SHARE

L’esport és un esdeveniment amb un elevat poder d’atracció, cosa que suposa que un determinat partit o competició pot atraure a molta gent. És l’escenari ideal per a posar en marxa iniciatives que afavorisquen una societat més justa. Això és precisament el que s’han plantejat des de la Penya Alcoianista ‘Planes Blanc-i-blau’ i Càritas Alcoi, que han llançat una campanya solidària al llarg de tota aquesta setmana.

Tots dos ens volen ajudar a que cap xiquet es quede sense un joguet amb el que exercir el seu dret al joc. Els experts recorden que jugar és bàsic per a qualsevol menut desenvolupe habilitats de socialització que l’ajudaran en la seua vida futura. D’ací que hagen llançat una campanya per a recollir joguets, tant nous com usats però en bon estat, amb els que abastir aquesta necessitat dels joves que pertanyen a famílies amb escassos recursos econòmics.

Els punts on es poden deixar els joguets per a dur a terme la campanya s’ubiquen entre Planes i Alcoi. A la localitat del Comtat es poden dipositar al Col·legi Tirant lo Blanc i a l’Ajuntament, mentre que a la capital de l’Alcoià la recollida es durà a terme durant les hores prèvies al partit entre Alcoyano i Alzira d’aquest diumenge. La porta de Gol A serà on estiga instal·lat el punt de recollida.