Inici Alcoià Empreses tèxtils de l’Alcoià-Comtat viatgen a la fira Heimtextil de Frankfurt

Empreses tèxtils de l’Alcoià-Comtat viatgen a la fira Heimtextil de Frankfurt

247
0
COMPARTIR

Aquest dimarts 7 de gener ha obert portes la primera fita internacional per a les empreses del sector tèxtil. Aquest sector té una gran importància econòmica i laboral a les comarques de l’Alcoià, El Comtat o la Vall d’Albaida. En elles es concentra la major part de la producció tèxtil valenciana, que també serà majoritària dins la delegació espanyola a l’esdeveniment. Fins el proper divendres 10, les principals marques de les comarques estaran presents a la ciutat alemanya de Frankfurt.

Les mercantils de la muntanya alacantina no estaran soles a terres teutones. A la fira -identificada com Heimtextil- acudirà també una delegació de la Generalitat Valenciana encapçalada per Conseller d’Economia Sostenible Rafa Climent i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company. L’esdeveniment passa per ser no sols el primer de l’any, sinó també el més important per a la vessant del tèxtil llar a l’hora de tancar contractes.

Les empreses tèxtils de l’Alcoià i El Comtat busquen amb la seua assistència a Heimtextil presentar en societat els seus nous dissenys i tendències. S’esperen assistents de tot el món per a una fira que està composada per 10 pavellons d’exposició sobre una superfície de vora 230.000 m2.