Home Destacats Muro torna a beneficiar-se de 696.000 euros per a formar i oferir...

Muro torna a beneficiar-se de 696.000 euros per a formar i oferir ocupació a 30 persones en 2020

0
SHARE

La vila de Muro és una de les que més s’ha vist beneficiada d’una de les principals línies d’actuació del govern del Botànic des del 2015. En eixe exercici van començar a dur-se a terme els coneguts tallers d’ocupació, considerats pel Consell com una bona eina per a oferir formació complementària que permeta a persones aturades inserir-se al mercat laboral. Ho fa, a més oferint un salari durant un temps als beneficiaris de la iniciativa.

Fa unes setmanes que la població del Comtat ha clausurat els tallers d’ocupació desenvolupats en 2019. Tot i això, Muro ja coneix quina serà la dotació que tinga disponible per al present exercici a l’hora de programar més tallers formatius per a enguany. Seran poc més de 696.000 euros amb els que poder dur a terme 3 especialitats diferents durant 2020, amb els que poder formar a unes 30 persones.

La iniciativa rep el nom de ‘Murocupa’t 3’ i es centrarà enguany en les àrees de treballs forestals, gestió administrativa i dinamització comunitària. Es tracta així de seguir la línia marcada pels dos tallers anteriors. Amb la nova dotació rebuda per la població del Comtat, Muro es situa en una de les localitats que més i majors dotacions econòmiques ha rebut des de la posada en marxa d’aquest tipus d’iniciatives a tota la província d’Alacant.