Home Banyeres Es reprenen les obres al cementeri de Banyeres per a ampliar-lo amb...

Es reprenen les obres al cementeri de Banyeres per a ampliar-lo amb fins a 684 nous nínxols

462
0
SHARE

La pandèmia de coronavirus ha obligat a aturar bona part de les obres que estaven duent-se a terme abans de l’arribada del virus a la muntanya alacantina. Un fet que ha provicat retards en bona part dels treballs a desenvolupar, que ara es reprenen prop de 3 mesos després de l’inici de l’Estat d’Alarma. És el cas de l’ampliació del cemeneteri de Banyeres, unes obres amb un cost de 400.000 euros finançants al 75% per la Diputació d’Alacant.

Els treballs inicials comprenen l’ampliació del nombre de nínxols al camp sant banyerut en 80 unitats més. No obstant, els treballs d’urbanització possibilitaran ampliacions posteriors fins prop dels 700 nous llocs per als fèretres. L’Ajuntament de Banyeres ha hagut d’aportar el 25% de la inversió, inferior als 100.000 euros, per a dut a terme les obres.

El cementeri és una de les localitzacions on es du a terme un dels actes centrals dels Moros i Cristians de Banyeres: l’Homenatge als Difuts. Els festers reten homenatge als que ja no estan amb salves d’arcabusseria al camp sant de la localitat, que ara està sent ampliat.