Home Esports Ibi obrirà la piscina Climent per a la pràctica de natació i...

Ibi obrirà la piscina Climent per a la pràctica de natació i la piscina exterior del Poliesportiu per a ús recreatiu

0
SHARE

Després del tancament de la Piscina Coberta d’Ibi el mes de març passat, davant la declaració de l’estat d’alarma, i donades les circumstàncies actuals, així com les mesures que s’han de prendre per a evitar la trans-missió del Covid-19, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi obrirà aquest estiu com a alternativa la recentment restaurada piscina exterior del Climent, situada en les instal·lacions del camp de futbol Climent, en el barri de la Ciutat Esportiva. Una piscina que, en aquests moments, compleix amb tots els requisi-tos per a la seua obertura donades les seues característiques.
La piscina Climent estarà oberta a partir del 15 de juny i els usuaris hauran de realitzar reserva prèvia per al seu ús. La regidoria d’Esports anirà informant en els pròxims dies, a través de les seues xarxes socials, sobre la manera de realitzar la reserva, així com els horaris, la normativa i les mesures a seguir davant la seua apertura. A mes a mes, el Poliesportiu Municipal obrirà previsiblement per a principis del mes de juliol la seua piscina exterior de la qual també aniran explicant, segons la fase o en el moment en què ens trobem, sobre les mesures que es prendran i les normes a seguir.
El quant a la Piscina Coberta, la regidoria aprofitarà aquest temps que romandrà tancada, fins a l’1 de setembre, per a realitzar les millores pertinents i poder oferir el millor i més segur servei quan arribe el moment de tornar-la obrir.