Home Alcoi Esport, color i diversió esperen atraure a 3.000 persones en torn a...

Esport, color i diversió esperen atraure a 3.000 persones en torn a l’oci saludable a Alcoi

1104
0
SHARE

La ciutat d’Alcoi acull el proper 12 d’octubre una iniciativa pensada per a materialitzar la idea d’oferir oci saludable a tota la població. Es tracta de la Color Road, una cursa no competitiva i amb un recorregut pla en el que l’element diferencial és el color. A cada quilòmetre hi haurà un punt on els pols innocus posaran la diversió per a un esdeveniment on s’esperen vora 3.000 participants.

La joventut suposa el futur de la societat. Els joves de hui seran els governants, empresaris, pensadors i treballadors del demà, i d’ells dependrà l’evolució del sistema actual. Molts d’ells fonamenten la seua forma de divertir-se en eixir amb els amics, moltes vegades per a gaudir de la festa. Un entorn en el que elements com l’alcohol o el tabac poden fer que no siga una mena de diversió excessivament saludable. Per això, des de les administracions es tracta d’oferir als més joves formes de diversió alternatives i que no suposen perills per a la seua salut.

Una d’elles són les curses impregnades de color, com la que per tercer any consecutiu s’ha convocat a la ciutat d’Alcoi. Aquest tipus d’esdeveniments, que barregen esport i diversió, suposen una forma d’oci alternatiu i sa per als joves, i també per a qualsevol membre d’una família. De fet, la Color Road Alcoi, que arriba a la seua tercera edició, suposa el darrer esforç de la Regidoria de Joventut alcoiana per a que tant joves com qualsevol persona puguen gaudir divertint-se d’una estona practicant esport, i amb moltes dosis de color.

La cursa tindrà lloc el proper 12 d’octubre a la Zona Nord d’Alcoi i no serà de caràcter competitiu. El seu traçat no comprèn cap dificultat, pel que des de nadons fins a persones majors poden gaudir-la. El que més destaca d’aquesta iniciativa és el color, ja que a cada quilòmetre dels 4 que el composen hi haurà un bany de pols de color, una substància totalment innòcua i que es llava amb aigua. Més de dos tones d’aquest colorant posaran el toc diferencial a una cursa en la que s’esperen fins a 3.000 participants. L’any passat, més de 2.500 persones van gaudir d’aquesta experiència.