Home Destacats EU, Compromís i Podem uneixen forces a Onil per a presentar candidatura...

EU, Compromís i Podem uneixen forces a Onil per a presentar candidatura conjunta a les eleccions municipals

0
SHARE
Susana Ortiz i Vero Vílchez, regidores de Sumem Onil.

Susana Ortiz, Vero Vílchez i Helena Mira encapçalaran aquesta candidatura que uneix a tres agrupacions polítiques d’esquerra a la vila de les nines. Totes tres són conegudes a la localitat per la seua participació activa a la política i l’associacionisme local. La nova agrupació rebrà el nom de ‘Sumem Onil’.

“Com que la nostra manera de treballar, entendre la política i prioritzar la despesa pública són molt semblants, considerem que, en un poble com Onil, és més positiu sumar en aquest sentit que dividir”, destaquen des de la nova candidatura d’esquerres colivenca. Un fet que ha determinat el nom que rebrà nova agrupació política colivenca: Sumem Onil.

“Treballarem perquè el nostre Ajuntament siga el més transparent possible i oferirem a la població informació contrastada, amb la finalitat que la ciutadania conega la realitat municipal”, continua el comunicat.

Principals projectes

“Considerem que és important unir forces per a millorar la situació d’Onil i poder definir línies polítiques coherents. Els nostres objectius són que Onil torne a ser un referent industrial, donar a l’esport colivenc la importància que mereix, la millora de la neteja viària i la recuperació del Centre Històric entre d’altres”, han remarcat les candidates.

“Per aquests motius, signem el preacord per a confluir juntes en les properes eleccions municipals de 2023, perquè Onil mereix un govern que atenga les prioritats de les colivenques i colivencs”, han puntualitzat.