Home Destacats Re oberta la rotonda del polígon Alfaç III d’Ibi després de les...

Re oberta la rotonda del polígon Alfaç III d’Ibi després de les obres de millora

436
0
SHARE

El passat any 2019 va vindre acompanyat a Ibi de més ajudes a la millora dels polígons industrials per part de l’IVACE. Ajudes que sumen vora 935.000 del total de 1.560.000 en que estan valorats els treballs a executar a les superfícies industrials iberudes. La vila joguetera és un dels majors pols de concentració industrial de tota la Comunitat, motiu pel que s’ha beneficiat de les ajudes del Consell en aquesta matèria.

Els treballs que han arribat a la seu fi en aquesta setmana s’han centrat en la millora d’una de les rotondes que dona accés al polígon l’Alfaç III. La carretera on s’ubica la rotonda resin completada també permet l’accés cap a Tibi. En ella s’han invertit prop de 187.000 euros per a atorgar-li unes condicions dignes, dels quals 120.000 els ha aportat l’IVACE.

Ibi ha executat al llarg de 2019 i encara preveu més inversions d’aquest tipus en totes les àrees industrials de la població. Així, està prevista la millora de l’asfalt en els polígons Derramador i l’Alfaç I i II. Per altra banda, també hi han previstes millores en l’enlluernat a altres zones undustrials com el Parc Tecnològic Ciutat del Joguet o la zona industrial del Cementeri. Totes les actuacions van orientades a millorar la qualitat dels polígons iberuts i facilitar al màxim la tasca productiva de les empreses que operen a la població.