Home Destacats Eusebio Càceres i l’equip d’Orientació enlairen al món de l’esport colivenc

Eusebio Càceres i l’equip d’Orientació enlairen al món de l’esport colivenc

0
SHARE
El colivenc Eusebio Càceres en una de les seues participacions internacionals.

Bons resultats els que han aconseguit els representants esportius de la vila d’Onil en dos disciplines atlètiques. L’atletisme és l’especialitat esportiva que millors resultats ha donat històricament a la vila de les nines. En aquesta ocasió, els bons resultats han vingut de la mà dels esportistes del Centre Esportiu Colivenc, tant en orientació com en longitud.

En aquest darrer cas ha sigut gràcies a la participació del saltador Eusebio Càceres, que va ser quart a la final de longitud dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. L’atleta s’ha alcat amb la medalla d’or al Campionat Iberoamericà disputat aquest passat cap de setmana entre Torrevella i La Nucia. Ho ha fet amb una marca de 8.05m. El campionat està apadrinat per altre dels referents de l’atletisme colivenc i nacional: el combiner Jorge Ureña.

Èxits de l’orientació

Per la seua banda, la secció d’orientació del club colivenc ha sigut seleccionada per la Federació Valenciana d’Orientació per a representar a l’especialitat en la gala que es celebrarà a València el proper 17 de juny. Abans, des del 26 de maig, dos dels seus integrants formaran part de la Selecció Espanyola que disputa el Mundial a Suècia. Es tracta d’Àlvaro Garcia i Ana Camarasa.

En quant a l’orientació, el propi Àlvaro Garcia i Esther Gil han quedat classificats en 2ª i 3ª posició en el nacional de mitja i llarga distància respectivament. Ha sigut a Aguilar de Campo, on el club colivenc ha demostrat per què sempre es troba en la zona alta de les classificacions autonòmica i nacional de l’especialitat des de fa ja anys.