Home Destacats Èxit del curs en competències digitals per a majors de 65 anys...

Èxit del curs en competències digitals per a majors de 65 anys dut a terme contra la bretxa digital a Onil

0
SHARE
Desenes de majors de 65 anys reben formació digital al Centre Cultural d'Onil.

Desenes de persones han acudit aquest matí de dimecres 7 de juny als baixos del Centre Cultural Eusebio Sempere d’Onil. La immensa majoria d’ells són persones de més de 65 anys que volen saber més al voltant de l’ús de les noves tecnologies. Tots ells han rebut formació en informàtica i internet per a eliminar la bretxa digital que pateixen bona part dels majors a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

La iniciativa naix de la Generalitat Valenciana i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Onil. El seu objectiu no és altre que aportar coneixements als majors de 65 anys en quant a l’ús d’internet com a recurs diari, sobre tot per als tràmits. De fet, bona part de la buricràcia administrativa es dua a terme -i cada vegada més-, a través de la xarxa. D’ací que tindre coneixements del seu funcionament siga cada vegada més important.

Els usuaris també ha rebut nocions de ciberseguretat per a evitar que puguen caure en fraus a través de l’ús d’internet. Una eina que els majors colivencs també poden emprar per a millorar les seues relacions socials.