Home Alcoi Alcoi programa màgia i teatre al carrer per demanda ciutadana durant els...

Alcoi programa màgia i teatre al carrer per demanda ciutadana durant els mesos de juliol i agost

0
SHARE
Cartell de les activitats culturals previstes per a l'estiu a Alcoi gràcies als Pressupostos Participatius.

Durant aquest estiu Alcoi tindrà una programació de màgia i teatre per a tota la família. Aquesta va ser la segona proposta més votada dins de la part de despesa corrent dels Pressupostos Participatius 2023. Hi haurà tres espectacles diferents al carrer i als mercats. En concret seran el ‘Mag Hugo: Màgia al Mercat’; ‘Aquiles’ de La Fam Teatre; i ‘Spoiler’ de Xavi Castillo.

Pel que respecta al Mag Hugo actuarà als tres mercats de la ciutat, ens endinsarà en la màgia més directa, sorprenent i trepidant. Actuarà a les 12 hores els tres primers dissabtes del mes de juliol. El dia 1 al Mercat de la Zona Nord, el 8 al Mercat Sant Roc i el 15 al Mercat de Sant Mateu.

En quant al teatre de carrer, La Fam Teatre representarà ‘Aquiles’, un espectacle de teatre itinerant on gegant articulat de 5,50 metres d’alçada irromprà a la nostra ciutat i ens deixarà tots fascinats. Serà el divendres 21 de juliol a les 19 hores en el carrer Sant Llorenç.

Finalment, el dissabte 26 agost, l’Auditori Amando Blanquer acollirà a les 22.00 hores ‘Spoiler’, de Xavi Castillo, un homenatge al món del cinema. Hi haurà de tot: records d’infància, grans clàssics de la ciència-ficció, el terror, la comèdia i els grans directors.

Treball transversal de 3 regidories

“La ferramenta dels Pressupostos Participatius dóna a la ciutadania l’oportunitat d’invertir una part del pressupost en allò que consideren més important o necessari. Les necessitats de cada persona són específiques, i per això valorem tan positivament l’execució de les propostes, ja que no serien possibles sense l’involucrament de tots els departaments de l’Ajuntament que de forma transversal treballen perquè siguen una realitat les peticions de la ciutadania”.

“En aquesta proposta en particular hem treballat tres regidories de forma transversal. Vull agrair la seua col·laboració per poder fer realitat aquesta proposta. Veiem com una vegada més les propostes de la ciutadania es porten a terme, i aquest mateix estiu veurem al carrer el que van votar a finals de novembre”, ha destacat la Regidora de Democràcia Participativa en funcions, Teresa Sanjuán.

En aquesta iniciativa també col·laboren la Federació de Comerç d’Alcoi, Aceca i la Cambra de Comerç, així com la Conselleria d’Economia Sostenible.