Home Alcoi FEDAC denuncia l’estat de descuit de l’àrea industrial Sanbenet-Beniata d’Alcoi

FEDAC denuncia l’estat de descuit de l’àrea industrial Sanbenet-Beniata d’Alcoi

263
0
SHARE
Males herbes a la zona de La Beniata
Males herbes a la zona de La Beniata

La Federació d’empreses de l’Alcoià i el Comtat (FEDAC) torna a posar en coneixement de l’ajuntament el seu malestar per l’estat d’abandó de molts dels carrers de les diferents àrees industrials de la ciutat, especialment del de SanbenetBeniata, i demanen “que es consideren vials propis de la ciutat, com realment són”.

FEDAC assegura que la vegetació creix i es reprodueix sense control a diferents carrers del polígon de Sanbenet. “Arbustos i mala herba que creixen sense control als vorals dels carrers i entre els murs de les naus industrials i que generen un innecessari risc d’incendi i que de vegades acaben fallint els edificis” ha explicat la presidència de l’associació.

Segons FEDAC, des de la presidència de l’associació i algunes empreses de la zona “s’ha transmés aquesta situació de manera reiterada als responsables del consistori sense èxit i a la regidoria corresponent sense gaire resposta operativa”.

A més, insisteixen en el fet que aquesta situació “projecta una imatge descurada i desordenada dels polígons industrials, causant una pobra impressió a proveïdors, empreses i possibles firmes que pogueren estar interessades a implantar-se a la ciutat”.