Home Cocentaina La Colla ‘Mal Passet’ de Cocentaina oferirà la 19a edició del concert...

La Colla ‘Mal Passet’ de Cocentaina oferirà la 19a edició del concert de Música Festera de la localitat

272
0
SHARE
Concert de Música Festera 2021 de la Colla 'Mal Passet' de Cocentaina
Concert de Música Festera 2021 de la Colla 'Mal Passet' de Cocentaina

La Colla de Dolçaines i Tabals ‘Mal Passet’ de Cocentaina oferirà la 19a edició del concert de Música Festera, el diumenge 7 d’agost de 2022 a les 21:00 h al Pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina.

Un dia abans, el dissabte de comptes, la colla té el plaer de realitzar la tradicional ‘arreplegada’ als membres que entren a formar part de la colla aquest nou curs. Amb un passacarrer, la colla donarà la benvinguda a Natxo Ferràndiz, Marc Oltra, Paula Sànchez i Salva Cortés.

El diumenge a la nit, la colla contestana, encapçalada pel seu director Francisco Valor, ha preparat un concert amb dues parts. La primera part serà per a dolçaines i percussió, i la segona, juntament amb instruments de vent-metall, ampliant així l’abanic de marxes, ballets i pasdobles.

Continguts del concert

La colla assegura que “serà un programa confeccionat amb molta cura i estima per la música festera”. El programa arrancarà amb el pasdoble ‘Andrea’ de Saúl Gòmez Soler, director de l’himne d’aquestes festes, continuarà amb ‘Arrels’, pasdoble de Marcos Verdú, membre de la colla guardonat amb el 1r Premi al 2n Concurs de Composició ‘Joan Antoni Martinez Martinez’ de Bocairent en 2021.

Al concert també sonaran peces com ‘Cavalló’, pas masero del contestà Iñaki Lehumberri, marxes com ‘Alam Mudéjares’ de Saúl Gómez Soler o ‘El Català’ de José Rafael Pascual Vilaplana. La colla tancarà el concert amb el ballet ‘Dinàmics’ de Francisco Valor.

L’entrada és lliure amb donatiu voluntari, continuant amb el vessant solidari dels concerts que ofereix la colla. Els beneficis generats seran destinats a ‘Càritas amb Ucraïna’. El programa de mà es podrà descarregar a través d’un codi QR que és col·locarà a l’entrada del Palau Comtal.