Home Alcoi Finalitza l’adequació la pista 2 del Poliesportiu de Caramanxel d’Alcoi a partir...

Finalitza l’adequació la pista 2 del Poliesportiu de Caramanxel d’Alcoi a partir dels Pressupostos Participatius

0
SHARE
Estat de la pista 2 del Poliesportiu de Caramanxel d'Alcoi després de les obres, incloses en els Pressupostos Particpatius.

És una proposta dels Pressupostos Participatius que voten els propis ciutadans alcoians. Amb aquesta actuació s’ha eliminat la gespa artificial i s’ha passat a tindre una superfície homologada per a la pràctica del futbol sala.

Aquest dimarts 3 d’octubre han acabat les obres d’adequació de la pista 2 del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat. L’actuació va ser de les més votades en els Pressupostos Participatius 2020 i l’obra va ser adjudicada per 103.008,26 euros. S’ha complert el termini d’execució, que ha estat de 2,5 mesos.

Pista que compleix la normativa

L’actuació ha consistit en la substitució de la gespa artificial de la pista, que estava deteriorada, per un paviment engomat tècnic, complint així la normativa sobre instal·lacions esportives i d’esplai (NIDE) i la conversió d’aquesta pista de dimensions de 46,20 X 23,10 metres en camp de joc de futbol-fala, handbol i voleibol. A més s’ha inclòs una millora que consisteix en la rehabilitació de la graderia, a la qual s’ha dotat de seients.

Amb aquest canvi sumat al qual va tindre lloc en 2019 les dues pistes del poliesportiu estaran en perfecte estat per a la pràctica del futbol sala.

“La intenció per part del Centre d’Esports amb les dues pistes ja reformades, és que el Poliesportiu de Caramanxel torne a recuperar l’ambient de futbol sala d’anys arrere, perdut en gran part per la col·locació de gespa artificial com a superfície de joc i que impossibilitava l’òptima pràctica d’aquesta modalitat esportiva tan demandada i practicada a la nostra ciutat”, ha destacat el Regidor d’Esports, Alberto Belda.