Home Destacats Fins a 41 empreses jogueteres de la Foia mostren les seues novetats...

Fins a 41 empreses jogueteres de la Foia mostren les seues novetats davant 50.000 assistents a Nuremberg

279
0
SHARE

Al llarg d’aquesta setmana, les empreses jogueteres de tot el món es concentren a la ciutat alemanya de Nuremberg. Allí es celebra una nova edició de la Fira Internacional del Joguet Spielwarenmesse, la més important de tot el món. Una fira en la que es mostren les tendències i novetats d’un sector que concentra en torn al 40% de la seua producció nacional a una única sub comarca: la Foia de Castalla.

Fins el proper 2 de febrer, 41 empreses localitzades a Ibi, Onil, Castalla i Tibi mostren als seus aparadors el catàleg que han preparat per al 2024. Un treball de mesos per part dels departaments de disseny de cada empresa, que en el cas de les jogueteres de la muntanya es centra en la qualitat dels productes que fabriquen.

Consolidar clients i fer-ne nous

Es preveu que vora 50.000 persones visiten la fira de Nuremberg per a conèixer de primera mà els productes jogueters estrella per a enguany. Tot a una fita en la que les mercantils de la Foia aprofiten per a estretir lligams amb els clients i fer-ne nous.

Està previst que una delegació de la Conselleria d’Indústria viatge a la ciutat alemanya per a fer costat a les empreses del ram, que en el cas de la Comunitat Valenciana ascendeixen a un centenar.