Home Alcoi La trobada de Focus PYME i Emprenedoria aborda els reptes tecnològics i...

La trobada de Focus PYME i Emprenedoria aborda els reptes tecnològics i ensenya solucions innovadores

129
0
SHARE

El proper dijous 10 de novembre el campus d’Alcoi de la UPV acollirà la trobada empresarial ‘Robòtica i digitalització en indústria i empresa’. Un esdeveniment organitzat per Focus Pyme i Emprenedoria Alcoià-Comtat-Vall d’Albaida en col·laboració amb la Generalitat. L’objectiu d’aquest enconte es abordar els reptes que la tecnologia suposa per als negocis i donar a conèixer solucions tecnològiques innovadores per al´entorn empresarial. Un esdeveniment gratuït d’accés lliure mitjançant preinscripció a través de la vostra pàgina web.

Al llarg del matí, 14 professionals, en part de la Comunitat Valenciana i de pes internacional, parlaran d’aplicacions de digitalització en sectors com el tèxtil, l’agrícola, la indústria, la visió artificial i la robòtica social. Entre les empreses més destacades trobem Robotnik Automation, especialitzada en solucions d’automatització amb robots mòbils industrials, i PhotonicSENS, experts en càmeres de profunditat 3D per a Realitat Virtual, Realitat Mixta i Realitat Augmentada. A més, la trobada acollirà una mostra d’empreses tecnològiques de la Comunitat Valenciana, que mostraran els seus robots i solucions de digitalització.

La jornada serà tamcada per una conferencia per part de Elvira Moreno, COO de Mustiscan Technologies i professora del Màster d’Intel·ligència Artificial de l’Institut d’    Intel·ligencia Artificial, sobre la importància de les dades per crear solucions tecnològiques capaces d’optimitzar els productes i els serveis que les empreses llancen al mercat i de reduir el temps que transcorre des que s’idea un producte fins que és a l’abast del consumidor.