Home Alcoi Rafa Miralles és elegit com a nou president del Rotary Club Alcoi...

Rafa Miralles és elegit com a nou president del Rotary Club Alcoi Font Roja

372
0
SHARE

Aquest passat cap de setmana, Rotary Club Alcoi Font Roja ha celebrat el seu canvi de junta directiva, el “canvi de collarets”, qüestió que en els clubs rotaris passa cada any. Rafael Miralles Sabán serà el president de Rotary Club Alcoi Font Roja 2021/2022, un cop ha finalitzat el mandat anual de Lalo Blanes Nules. Com a secretari acompanyarà el nou president Xavi Colomer, qui substitueix a Ignasi Miró. La resta de la Junta Directiva per l’any que estarà formada, a més, per Aroa Torregrosa, Santiago Cano, Carolina Gisbert, Pablo Vilar, Javier Torregrosa, Lalo Blanes, Pedro García Belenguer, Ignacio Miró, Rafael Doménech i Ramón Requena.

Entre altres autoritats, a l’acte celebrat al restaurant de l’Hostal Savoy, ha assistit l’Alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, el Regidor d’Ocupació i Formació Alberto Belda, així com representants dels grups municipals Popular, Ciutadans i Vox. A més, s’ha desplaçat fins a Alcoi la delegada del governador a la Zona 5 de Districte, Paqui Martínez i el governador 2020/2021 del Districte 2203 de Rotary International, Ricardo Molina. També han participat el proper governador 2021/2022 Javier Ygarza, l’electe per 2023/2024 José Ibáñez, la responsable de la Fundació Rotària, Ana Martín i el past governador, Luis Santos.

La trobada ha servit per repassar les activitats en favor de la comunitat realitzades per Rotary Club Alcoi Font Roja, entre les quals destaca la finalització de l’actuació en el Punt de Trobada Familiar (PEF), la campanya d’Aliment Fresc per a famílies afectades per la crisi derivada de la pandèmia o la col·laboració amb el Projecte d’Actuació Educativa Don Bosco per a la seva conversió en centre de dia.

Durant el discurs de presa de possessió el nou president ha valorat de manera especial la implicació dels socis de Rotary Club Alcoi Font Roja amb la societat de la comarca. “Som un club rotari amb molt pocs anys de camí, però amb un equip molt implicat. Això i la gran solidaritat de les persones de les nostres comarques ens permetrà tirar endavant molts projectes per ajudar a qui més ho necessita “, ha declarat Rafa Miralles.

Per la seva banda, el president sortint, Lalo Blanes, ha agraït l’assistència a l’acte, que també tenia finalitat solidària destinada al PAE Don Bosco, i ha mostrat la seva satisfacció “perquè no pare la roda rotària que permet que s’inicien projectes”.