Home Alcoià ‘Home Textiles Premium’ obri una nova edició amb 84 expositors i 237...

‘Home Textiles Premium’ obri una nova edició amb 84 expositors i 237 firmes

1646
0
SHARE

L’única cita 100% professional i especialitzada en tèxtils per a la llar obri les portes de la seua quarta edició a Madrid amb mes expositors  i amb moltes novetats.

La fira que ja s’ha convertit en una cita obligada per als professionals del sector, com a fabricants de mobles, entapissats o decoradors repeteix escenari, la Caixa Màgica de Madrid, un recintepolivalent i d’estètica avantguardista que alberga la presència de 237 signatures i marques corresponents a 84 empreses expositores. En aquesta edició l’oferta procedeix majoritàriament d’empreses espanyoles, portugueses, italianes i alemanyes, així com de marques representades d’Itàlia, Anglaterra, Suècia, Alemanya, Holanda o Estats Units.

En aquest sentit, la campanya busca aquells mercats amb mes potencial per a la internacionalització del sector i que oferisquen més retorn per als expositors de la fira. Com a novetat respecte a l’última edició, s’han incorporat compradors procedents de països com Austràlia, Argentina, Bulgària, Xipre, Equado Estats Units.

Tots ells composen una aposta molt ambiciosa del certamen per potenciar les vendes exteriors. Des de l’IVACE i en col·laboración amb Ateval, s’ha organitzat una missió inversa, integrada per 32 prestigiosos compradors de 16 països, per a que coneguen de primera mà i a través de reunions individuals l’oferta tèxtil de la Comunitat Valenciana.

Rafa Climent, Conseller d’Economia Sostenible, que ha inaugurat la fira, assegura que s’ha consegut augmentar el nombre de convidats de renom, ja que la xifra triplica la de l’any passat, passant de 8 a 32 convidats.

D’altra banda, les exportacions de la Comunitat Valenciana van registrar en el mateix període de temps un creixement del 5’9% finsals 157’9 milions d’euros.

Totes aquestes empreses ocupen les tres sales d’exposicions previstes, a les quals enguany s’hasumat una nova àrea expositiva i de conferències centrada en el negoci del contract i que es denomina ‘El CubBussiness Contract Zone’. Un àrea que acull una sèrie d’innovadors espais on es recreen estades ‘Contract’ de la mà de dissenyadors de prestigi.

A més, enguany el certamen compta amb la presència d’un important grup de compradors i prescriptors internacionals. És una acció emmarcada en la campanya d’invitació de compradors internacionals a la fira,  acció coordinada per la patronal tèxtil Ateval–Home Tèxtils from Spain i que compta amb el suport de l’IVACE Internacional i l’ICEX.

La Fira romandrà oberta fins divendres 14.