Home Alcoi Home Tèxtils Premiun by Textilhogar prepara la seva major edició

Home Tèxtils Premiun by Textilhogar prepara la seva major edició

1104
0
SHARE

El certamen reafirma el seu lideratge en el sector amb un aparador de 234 firmes i marques corresponents a 83 expositors. L’oferta procedeix majoritàriament d’empreses espanyoles, portugueses, italianes i alemanyes així com de marques representades d’Itàlia, Anglaterra, Suècia, Alemanya, Holanda, Estats Units, Bèlgica, França i Japó.

Textilhogar al complet. L’única cita 100% professional i especialitzada en tèxtils per a la llar, la tapisseria i la decoració que es celebra al nostre país prepara del 12 al 14 del proper mes de setembre la que sens dubte serà la major edició dels últims anys. La fira reunirà un aparador que creix un 36% respecte l’última edició fins arribar a les 234 firmes i marques i, a més, amplia la dimensió del mateix amb la creació d’una nova àrea contract anomenada ‘El Cub, Business Contract Zone’, que reunirà als millors editors tèxtils del nostre país.

Serà, sens dubte, una cita que cap operador del sector va a perdre. La fira s’ha convertit en cita obligada per als professionals del sector, com a fabricants de mobles entapissats, decoradors i interioristes, que troben no només la major oferta del país i les firmes més importants sinó les teles, textures i colors que marcaran tendència la propera temporada. En aquest sentit, i a falta encara de més d’un mes per a la seva celebració, les expectatives són molt optimistes i les previsions positives per a un certamen que en la seva última edició va rebre més de 2.300 visitants professionals d’alt nivell i capacitat de compra i que espera incrementar aquestes xifres aquest mes de setembre.

Per a això, la fira repeteix un escenari polivalent i que tan bons resultats va oferir l’any passat com Caixa Màgica de Madrid. Un recinte d’estètica avantguardista, amb totes les comoditats per al visitant i expositor i que ja està al complet amb la presència de 234 firmes i marques corresponents a 83 empreses expositores. L’oferta procedeix majoritàriament d’empreses espanyoles, portugueses, italianes i alemanyes així com de marques representades d’Itàlia, Anglaterra, Suècia, Alemanya, Holanda, Estats Units, Bèlgica, França i Japó.

Totes elles ocuparan les tres sales d’exposició previstes a les que aquest any es suma una nova àrea expositiva i de conferències centrada al voltant del negoci del contract i que s’anomena ‘El Cub Business Contract Zone’. Aquesta nova àrea acollirà un seguit d’innovadors espais on es recrearan estades ‘contract’ de la mà de dissenyadors de prestigi. A més, a ‘El Cub’ també mostraran les seves últimes novetats i creacions de set dels principals editors tèxtils del país, que representen a més de 40 prestigioses firmes i marques.

D’altra banda, el certamen està també ultimant la presència d’un important grup de compradors i prescriptors internacionals. Es tracta d’una acció emmarcada en la campanya d’invitació de Compradors Internacionals a la fira, coordinat per la patronal textilATEVAL – Home Tèxtils from Spain i que compta amb el suport de IVACE Internacional i ICEX. Aquest Pla ha seleccionat aquells mercats més interessants per a la internacionalització de les firmes participants en Home Tèxtils Premium by Textilhogar, amb l’objectiu de potenciar les vendes exteriors.