Home Alcoi La Guàrdia Civil ha detingut en Alcoi a una conductora per causar...

La Guàrdia Civil ha detingut en Alcoi a una conductora per causar la mort d’un motorista triplicant la taxa d’alcoholemia

11516
0
SHARE
Imatge dels vehicles minuts després de l'accident.
Imatge dels vehicles minuts després de l'accident.

La Guàrdia Civil d’Alacant va detenir passat 14 d’octubre sobre 16:45 a una conductora del vehicle implicat a l’accident que va costar la vida al conductor d’una motocicleta i a més va causar lesions al seu acompanyant. La conductora, a qui se li va fer la prova d’alcoholèmia i el test de drogues, triplicava les taxes d’alcohol permeses. El jutjat de guàrdia i instrucció d’Alcoi serà l’encarregat de dur a terme la causa.

L’homicidi es va produir al punt quilomètric 16.400 de la carretera CV-794 al terme municipal d’Alcoi. Quan un equip d’atestats del Subsector de Trànsit d’Alacant es va traslladar al lloc, van trobar un turisme que presumptament havia envaït el sentit contrari, i va impactar frontalment amb una motocicleta en què viatjava un home amb una acompanyant. El turisme era conduït per una dona de 41 anys i anava acompanyada dels dos fills menors d’edat.

Els agents especialitzats en la investigació d’accidents de trànsit, després de la recollida de dades i inspecció del lloc, van arribar a la conclusió que la conductora del turisme va envair el carril contrari quan de front circulava la motocicleta, cosa que va derivar en un xoc frontal. La motocicleta va fer caure parcialment un senyal de trànsit i els seus dos ocupants van sortir acomiadats diversos metres del lloc.

Els serveis sanitaris van traslladar els ocupants de la motocicleta al centre hospitalari públic d’Alcoi, on van quedar ingressats. Els ocupants del turisme també van ser assistits per lesions aparentment de caràcter lleu. El 16 d’octubre, es va tenir coneixement que el conductor de la motocicleta havia mort a causa de les lesions patides a l’accident. Això va motivar que la conductora ara s’enfronte a un homicidi per imprudència greu, el qual podria causar-li una pena de presó d’un a quatre anys i la privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors d’un a sis anys.