Home Destacats Ibi commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere...

Ibi commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere amb 3 dies d’activitats

0
SHARE
Cartell amb la programació pel 25N a Ibi.

L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ibi, en commemoració pel Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, ha organitzat un programa d’activitats que començarà el dimecres 22 de novembre, a les 11.00h, amb una entrevista a Ràdio Ibi, de l’Agent d’Igualtat, Marta Monllor, i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Montse Agulló, per parlar del programa i de les accions que es duran a terme amb motiu de la commemoració del 25N.

El mateix dia, de 19.00 a 21.00h, es realitzarà al Casal Jove (Centre Social Carme Garrigós) el taller de ‘Defensa personal per a dones’, impartit per la Creu Roja d’Ibi, i en què serà imprescindible portar estoreta. Divendres, 24 de novembre, l’Ajuntament d’Ibi realitzarà la lectura de Manifest Institucional contra la Violència cap a les Dones, a les 13.00h, a la porta del Consistori.

Implicació de les associacions

El mateix dia 25 de novembre, a les 13.00h, a la Plaça 25N (av. Joan Carles I), es realitzarà la concentració i l’homenatge a les víctimes de la violència masclista, amb la lectura de casos reals, organitzat per l’Associació Veïnal de Dones Mariana Pineda. De 17.30 a 18.00h, amb l’Associació AFEM -Associació de familiars i persones amb malaltia mental de la Foia de Castalla-, tindrà lloc un Cafè-Tertúlia ‘Dones que es cuiden, creant xarxes’, on es compartiran experiències, autocures, autoconeixement, etc… Està coordinat per Crea-Xarxa d’Ajuda, amb entrada lliure.

Per a finalitzar, el 29 de novembre, es realitzarà la Mesa Local de Coordinació en matèria de Violència de Gènere, a l’Ajuntament dIbi, amb l’assistència de tots els agents de seguretat i tècnics implicats.